Thursday, May 30, 2013

130529

Min lilla flicka börjar bli stor. Idag kom farmor och passade Elin medan jag susade bort till tandläkaren för att inspektera gaddarna. Allt avlöpte väl på båda fronter. Jag hade en lagning som behöver bytas, men det ingår ju i frisktandvården. All good. Elin hade roat sin farmor genom att vägra somna i vagnen, så den tänkta halvtimmespromenaden förlängdes hela vägen till hamnen och blev således en timme istället. Nåja. Farmor var glad om än svettig. Jag tror att lite egentid gör dem gott.

Strax efter hemkomst från tandläkare respektive arbete for vi iväg med cittran igen. Den här gången till K-town för att köpa bilbarnstol till Elin. Hon har suttit i babyskyddet ända till nu, men det började bli för trångt. Dessutom är nästa stol säkrare så vi tänkte att vi slår till innan vi hinner ändra oss... Vi passade även på att byta ut liggdelen mot sittdelen på vagnen (hemma) och köpte därför en mysig dyna till den. Den var lite stor och ödslig för en liten bebis, men nu är den nära himmelriket! Även ett solskydd till bilstolen samt ett sparkskydd fick följa med hem. Är det någon som känner till en lättrånad bank så bara hojta till. Även kontantbidrag mottages tacksamt.

Under svepskälet att vi skulle "titta på vedskjulet" passade vi på att bli bjudna på grillmiddag hos Elins farmor och farfar på vägen hem. Fick även gå en inspektionsrunda i trädgården och nicka intresserat för att det hela inte skulle verka misstänkt. Mätta och fattiga avslutades dagen på skilda håll - jag i soffan och Elin och pappan i djup sömn på ovanvåningen. Allt som vanligt alltså.

Imorgon är det babysim och VBM för hela slanten. Balsam för själen!

No comments: