Saturday, May 11, 2013

131511

Inser att jag är ext-re-hemt dålig på att blogga, men så kan det vara ibland. Idag har vi varit på marknad, hela familjen plus mormor. Elins mormor alltså. Min har jag inte träffat på 26 år. Mest för att hon gick bort då. Nåja, marknad var det. 11 maj i Mörrum närmare bestämt. Där sålde de godis som jag nu sitter och i det närmaste inhalerar. Det vore ju synd om det fanns något kvar när Habib kom ner efter att ha nattat barnet.

Egentligen var målet med marknadsbesöket, förutom ren underhållning, att hitta raggsockor till Elin. De hon haft sedan hon föddes börjar bli i minsta laget. Som allt annat. Sören vad de växer alltså. Men tyvärr gick vi bet där. Det var mest krimskrams att botanisera bland, och istället för raggsockor åkte vi hem med fem olika sorters sippor, två svindyra salamis och ett halvt kilo karameller så det får väl ändå anses som lyckat.

Allra gladast blev nog Elin när vi hux flux sprang på kusinerna. Glad i hågen demonstrerade hon såväl sitt dädädädädä som gagagagaga, allt till Tuvas och Villers stora förtjusning. Hon kan konsten att underhålla den damen. En dag på marknad skiter dock, och nu har hon däckat för natten.

Nu åker ostbågarna fram. Go lördag!

No comments: