Friday, September 15, 2006

060915

Jag har blivit moster!!!
En liten flicka föddes igår morse, 52 cm, 3 800 g. Det är så underbart ljuvligt. Lyckan är fullständig! Jag vill berätta det för hela världen, men jag får väl nöja mig med de som läser här och fyra skottar. Alltid något.
Förkylningen är lite bättre idag och har övergått i hosta. Det onda i halsen sitter dock där det sitter. Det är väl bara att le och låtsas som ingenting. Livet går vidare.
Har förresten fått mail idag gällande ett jobb jag har sökt. De hade inte kunnat få tag på mig på mobilen, vilket inte är så konstigt eftersom de inte hade fått något mobilnummer. I vilket fall som helst ville de att jag skulle kontakta dem på kontoret. Eftersom klockan är så mycket nu så får jag ringa dem på måndag istället. Det är extra roligt eftersom det är det enda jobbet jag har sökt än så länge. Skulle ju gå till en arbetsförmedling idag, men det blev aldrig av så jag får göra det också på måndag. Det känns lite pirrigt att de är intresserade av lilla utländska mig. Men man ska väl inte hoppas för mycket. Det gäller att chilla och se vad som händer. Wee!!
Svante och Stoffe har fått jobb idag. De ska visst sätta upp och ta ner tält till olika events i Sydney. Hoppas att det går bra för dem när de börjar på måndag. Martina provjobbar på en pytteliten italiensk servering tvärs över gatan där vi bor och Anna söker jobb i skivaffärer. Det är ganska kul att det är så spridda yrkesområden. Vet inte om Stoffe och Svante ska söka jobb inom IT sen eftersom det är det de är utbildade inom. Det ger väl sig.
Ikväll blir det hemmakväll på hostelet. Måste försöka bota förkylningen. Har hittat ett Aquacenter ca 500 m från där vi bor. Ska gå dit och plaska lite någon dag snart. Det verkade jättefint. Allt blir mycket roligare när solen skiner
See ya'll...

8 comments:

Anonymous said...

Jag försöker skriva till dig, men lyckas inte så bra??? Jag sitter här med den sötaste lilla tös i hela världen, hon heter Maja, jag skickade kort via MMS, hoppas det gick fram?! Vi tänker på dig och hoppas du mår brs.
Kramar från Micke

Anonymous said...

Var kan jag se mina kommentarer?

Anonymous said...

Hej! Grattis till mosterskapet! Många kramar från Lina

maddiis said...

Ja, visst ar det underbart? Jag ar sa lycklig! Tyvarr kan man varken skicka eller ta emot MMS i Australien. De har visst inte det har. Konstigt, men sant. Daremot kan man skicka bilder via mail till mig. Det uppskattas. Klart att Maja har blivit sot nar hon har sa sota foraldrar!

Kram, Kram!

Anonymous said...

Tjena!
Har precis fått din bloggadress av Martina. Tänkte bara skicka en hälsning och det är kul att du verkar till att trivas. Grattis! Det är kul att få syskonbarn....jag vet har själv tre vildingar :).
Jag kommer att lägga mer kommentarer längre fram, men ha det så bra så hörs vi!

maddiis said...

Fint det. Ta hand om Kåren sålänge!

Anonymous said...

Hej ! Jo jobb är ju bra, så du får en meningsfull tillvaro, men ta vara på solen, D-vitamin är bra för förkylning. Fungerar arbetsförmedlingar likadant som i Sverige månntro ?? Passa på att njuta av lediga fina dagar, man vet aldrig hur länge det varar, kankse du får jättemycket jobb framöver ! Lycka till o krya på dej ! Kramar Mamma

Scorpan said...

hmmm... finns det gott om IT jobb där?.. Man kanske skulle ta en liten walkabout och testa på lite andra saker :D.

Scorpan, den omkringresande seniora nätverks specialisten :D