Tuesday, September 26, 2006

060926

Har fått hjälp av Svante, så nu är det dags för det stora eldprovet. Går det att få in bilder här? Vi får väl se...
Jojjomen! Det verkar funka. Ska testa att uploada också. På bilden ser ni för övrigt min del av finlandsfärjehytten och i bakgrunden det budskap jag gärna vill förmedla gällande detta. Boendet alltså. We are being farmed.

8 comments:

Anonymous said...

Aaaa vilken kär liten nalle. Du har väl inte asat med den ifrån Sverige hoppas jag.

Kul att du ringde! Hörs o syns.

Anonymous said...

Hej hej!

Jeppe: YESBOX!! Den har hon släpat med sig.. Du ser väl att den knappast är ny.. =)

Annars allt bra här, har precis skickat bilder på dn kärra till en potentiell intressent =)

Hur ser dina planer ut för november då? Har du fått jobb, kan du ta ledigt mm?

Hörs snart igen, KRAM KRAM

Anonymous said...

Hej svejs Madde! Hur är läget med dig då? Skönt att slippa sverige? Ja vill oxå utomlands fast då får det nog bli nåt land där det inte finns x antal miljoner giftiga ormar. Ha det bra o hälsa crocodile dundee från mig.

Mattias

Anonymous said...

tyvärr går det inte att hitta din bild på rummet ... är sååååå nyfiken, men får försöka igen, den finns tydligen ... ligger överst hmmm,, ramla inte ner bara !!!!
Kram Mamma

maddiis said...

Jeppe: Självklart fick Ludde följa med. Kan väl inte åka till andra sidan jordklotet utan att ha Tryggheten med mig hemifrån. Ångrar inte en sekund på att han fick följa med. Dessutom, Ludde "släpas" inte på. Det är ett sant nöje att ha honom som följeslagare. Och kudde. =)


Marie: Det låter fint. Hoppas att den blir såld och att vi åtminstone fpr lite för den. Skulle sitta fint i resekassan nu. Tacka ja för nymöllalön och NU-nämnd.

Jag har fått jobb, men jag har inte börjat än, dessutom väljer jag själv hur mycket jag vill arbeta. Men lite inkomster krävs ju.


Mattias: Allt fint. T%ycker inte det är "skönt att slippa" Sverige, men det är kul att vara här. Sverige finns ju kvar när jag kommer hem. Hoppas jag. Ingenting är säkert. Det kanske inte är samma Sverige som jag reste från dock. Det kan ingen garantera.

Vad gäller ormar och spindlar har jag inte sett varken eller. Inte ens en endaste stackars liten husspindel. Däremot har jag sett en havsorm. I akvarium. Kändes ganska tryggt.


Mamma: Ja, kan inte sova instängd så det blir överslafen för mig. Har du förresten hört något mer om Thailand/Kambodja? På hostelet sitter det stora lappar uppsatta om att man inte bör åka till Thailand pga kuppen där. Vet du hur det blir? Garvis har inte hört av sig till mig. Otippat...

Scorpan said...

You are being farmed... hmm njea.. varför fick jag en massa spelassociationer just nu :D.. Hmm stackars er.. Någon hemsk stygg människa bara utnyttjar er för att få pengar till sina utsvävningar :D

maddiis said...

Japp. Så är det och we like! Har Marie skällt på dig? Jag sa till henne att hon skulle göra det eftersom du inte hade varit här inne och skrivit till mig.

Allt bra med dig? Du var väl iväg på semester någonstans i världen? Är syster din i staterna än?

Kram, kram!

Scorpan said...

mmm näää... hon hann faktiskt inte det... Det var jag som drabbades av tillfällig förvirring och trillade in här..

hmm Syrran är i San Franscisco just nu..

Och jag har precis kommit hem från Alpbuset och en 300 mil MC körning..

http://alpbus06.frederic.se -> där har du lite bilder.