Monday, October 02, 2006

061002

Inte mycket har hänt sedan sist. Har tvättat idag och krympt en tröja. Sorg. Ytligt, men så är det. Har ju inte så många tröjor här. Tänkte att jag istället ska försöka fylla på bildarkivet här i bloggen. Vet inte vad ni vill se för sorts bilder så önskemål mottages tacksamt. Här kommer i alla fall ett urval.
Detta är utsikten på ena hållet från vårt rum.
Och så här ser skylten utanför ut.
Japp, Boomerang Backpackers.
Bondi Beach. Mycket mindre än jag trodde den skulle vara, men den är underbar ändå. Har inte varit på Manly än.
Operahuset.

Så här kan det se ut när man kramas i grupp.

Rock'n'Roll Mother Fucker var vi på.
Och då behövs det givetvis en och annan grogg. Skål! Lägg väl märke till den rosa topzen vi använde som drinkpinne. Mmm... Exotiskt...

Man kan svulla på Pizza Hut när man inte har något annat för sig. Något vi förmodligen inte har gjort för sista gången.



Man får ju absolut inte glömma bort Särny Säl.


I lördags firade vi Anna på Candy's Apartment, men innan dess var vi hemma och piffade och posade. Den riktigt uppmärksamme kan se en bild från Dirty Dancing i bakgrunden ovanför min säng. Tacka ja. Och sist men inte minst. Finlandsfärjehytt.

Så här har vi alltså det. Än så länge. Hoppas att vi ska flytta snart. Jag har massor av bilder så det är bara att säga till om ni vill se mer. Jag kommer givetvis att fortsätta skriva som vanligt och jag vill ha massor av kommentarer. Det är det som är det roliga ju. Nu ska jag gå tillbaka till hytten. Dags att "laga middag" på Best Thai som ligger på hörnet. Tror att det får bli kyckling med cashewnötter idag. Är hungrig som bara den.

See ya'll.

6 comments:

Anonymous said...

Hej babe!!

Lika snygg som vanligt tycker jag det verkar som.. Och som Scorpan sa - har du verkligen lämnat Sverige - det verkar ju fungera som vanligt.

Tommy KE stod bakom mig nyss och kollade in bilderna - han hälsar så gott. Han är numera hästgårdsägare.. Håller på och renoverar, inflytt i februari. Stall med 11 boxar, ridbana, NYTT bouta ridhus! Gissa vem som ska sköta inhyrningsverksamheten?! =/

Efter allt jobbande häromdagen, träffade jag alltså Pernilla. VI käkade hos mig, sedan var vi hos Alec, med Smulan.. Himla trevligt! Fick nästan utöva våld för att ta oss till stan i varje fall en liten runda.. Ute på Grand mellan 00.30 och två - ASKUL hade jag och Pernilla (helt fullt med ögongodis enligt min mening.. yummmmm)! Smulan irrade runt, Alec var på Harrys.. Sedan hade vi filmhappening hos Alec, såg Running Scared. De andra tyckte den var super, jag tyckte den var obehaglig och konstig.. Vem är förvånad? Tog taxi hem vid halv sex - god damn vad jag blivit gammal - hela dagen igår var helt onödig på kartan, lämnade inte ens lägenheten!! Men det var det värt..

Still miss U though..

Anonymous said...

Fina bilder! Eller ja, kanske inte drinken med tops. Uäh!
Måste fråga - Hur gick det med de namnade bananerna? Moahaha! Det var roligt. Ja tusan vad dyrt det är med frukt i Oz.
Bondi är fint! Har du följt gång/cyckelvägen bort över klipporna förbi poolen? Där finns klippor och fler små stränder. Jag var där när det var storm! Höll på att fotografera när en jättevåg slog in och nästan tog mig och två personer till med ut havet! Fina bilder blev det :)Kameran klarade sig och jag med.
Pusspuss

Anonymous said...

Tjabba!
Sköna bilder du har lagt upp.
Ni verkar till att ha skitkul.
Skulle nog själv tänka en gång extra innan jag hade haft tops som drinkpinne ;)
Hur funkar det med jobbet?
Har du köpt hatt ännu? Ska det bli en sådan med rött band och blommor?
Nu ska jag till skolan och plugga.
Ha dé gött så hörs vi!

maddiis said...

Gotland: Hästgård alltså? Det var nog det absolut sista jag trodde om honom. Men men. Man lever så länge man lär, eller hur det nu var... ;)

Så ni var hos Alec? Han är inte sur över incidenten med Scorpan längre? Äh, pojkar är pojkar. Det är väl bara för att det ska gruffas lite. Vet hur det är att försöka ta sig till stan med dem. Det går knappt. Det hade varit kul att vara med er. Fast "Smulan"? Var ni verkligen ute med Scorpans motorcykel?? Trodde inte att den gillade att dansa. Jag som gör det saknar Grand. Har bara varit på liveklubbar här med typ indierock. Skulle vilja poppa mer. Jag spelar schlager på rummet isället till de andras stora förtvivlan. Fint det!

Vi måste prata mer definitivt om du ska komma hit i Nov. I så fall får jag nog bo kvar på hostel om vi ska kunna bo ihop. Annars skaffar jag nämligen annat boende nu. Vi är i full gång med letandet och det är inte så lätt att få in andra där. Och jag vill ju bo med dig såklart. Jeppe har fått ledigt i Dec.

Miss you too Hun.


Marie: De namnade bananerna klarade sig. Tror att vem det nu var blev lite avskräckt och kände att någon var dem på språen för vi har inte blivit av med någonting sen dess.

Den dagen jag var på stranden ensam var jag borta vid poolen och gick, men jag gick aldrig förbi. Det blåste så in i vassen så jag åkte hem istället. Ska helt klart lägga et på minnet. Tack för tipset!


Micke: Givetvis var topzen oanvänd... nästan. =) Nu har vi inhandlat muggar så det är nästan lyx att partaja. Handtag och allt. Har inte köpt hatt ännu, men tack för påminnelsen. Hade glömt bort det alldeles.

Martina sa något om att du kanske skulle komma hit. Stämmer det?

Scorpan said...

Hmmm vilken incident med mig?

maddiis said...

Scorpan: Tänk inte så mycket... ;)